WWW.TRAMPOLINE-KOPEN.TOPLINK.BE
trampoline speldoek berg tattoo tattoo speldoek tattoo trampoline trampoline springen snowboards trampolinespringen berg tattoo trampolinespringen speldoek berg trampoline trampoline speldoek
Home > BERG Tattoo Trampoline

Trampoline - BERG TATTOO Trampoline

De meeste trampoline ongelukken gebeuren door met meerdere tegelijk te springen. BERG Toys ontwikkelde het BERG Tattoo springdoek om kinderen te stimuleren om de beurt te springen.

De BERG Tattoo trampoline heeft een uniek spel op het springdoek. De tattoos op het speldoek geven aan welke beweging je in dat vlak moet maken. De spelers rond de trampoline roepen na elkaar een cijfer en jij moet op tijd in het juiste vlak springen en de juiste beweging maken! Het BERG Tattoo springdoek is los verkrijgbaar voor alle BERG trampolines met een diameter van 430 cm.

trampoline speldoek trampoline kopen

De BERG Tattoo trampoline is een trampolinespel dat je met z'n allen speelt, jongens en meisjes, jong en oud, ervaren of beginnende springers! Het BERG Tattoo trampolinespel speel je met 2 tot 10 deelnemers vanaf 6 jaar.

BERG Tattoo Trampoline

trampoline springen bounce board trampolinespringen watertrampoline bounce board
watertrampoline bounce board rtrampolinespel

In het midden mag je altijd vrij springen. Als je een beweging te moeilijk vindt, kun je met elkaar een andere beweging voor die Tattoo afspreken.

  1. Spring op je voeten en knien met je gezicht naar het midden
  2. Spring op je voeten met je gezicht naar het midden
  3. Spring op je billen met je gezicht naar het midden
  4. Spring op je handen en voeten
  5. Spring op allebei je voeten
  6. Spring op rug met armen naast je

SPELREGELS TATTOO SPEL
VARIATIES TATTOO SPEL
tweedehands laptop - bieber tattoo - anti stress tips - webwinkel starten - vouwfiets kopen - haaruitval stress - wellness weekend
 webdesign