WWW.TRAMPOLINE-KOPEN.TOPLINK.BE
trampoline ingraven trampoline ingraven tips hoe rampoline ingraven trampoline inbouwkit trampoline in de grond trampoline inbouwen ingraven trampoline ingraven trampolines trampoline ingraven of niet
Home > Tips ingraven trampolines - inbouwkit

Trampoline - Tips ingraven trampolines

Men kan een trampline volledig ingraven - inbouwen of half ingraven.

trampoline springen vermageren inbouwkit trampoline
tips trampoline ingraven inground rampoline
InGround trampoline half ingraven

De InGround trampoline is een standaard verlaagde trampoline, dankzij een speciaal frame, slechts 20 cm hoog. Het is verplicht om onder een verlaagde trampoline een kuil te graven, zodat de kinderen bij het trampoline springen de grond niet raken.

De InGround trampoline moet worden vastgezet met de bijgeleverde grondankers om niet te verschuiven boven de uitgegraven kuil. Er is ook een framenet rond de trampoline voorzien om te voorkomen dat kleine kinderen onder de trampoline kunnen kruipen.

Een gewone trampoline verlagen

Wie zijn trampoline korter bij de grond wil brengen, maar er tegen opziet om het volledige volume van de trampoline uit te graven kan zijn trampoline verlagen - trampoline half-ingraven. Door het verwijderen van de tussenpoten wordt de hoogte van de trampoline aanzienlijk minder.

Ook hier is het nodig om een kuil te graven en gebruikt men een ankerset en een framenet.

Een gewone trampoline ingraven

Hier wordt het volledige volume van de trampoline uitgegraven, zodat de bovenkant van de trampoline gelijk komt met de omliggende grond. Er dient zon 7 tot 15 m grond uitgegraven te worden. Men dient ook een fundering aan te brengen. Indien het grondwater hoog staat is het misschien niet zon goed idee om een put van iets minder dan 1 meter diep te graven.

De lucht tijdens het trampoline springen kan nergens naartoe, tenzij langs de beschermrand die op en neer zal geblazen worden. Dit zorgt voor een demping van de sprongen. Dit kan deels opgevangen worden door afvoerpijpen.

Safety Net rond de trampoline

Het plaatsen van een Safety Net rond de trampoline is de meest eenvoudige keuze.

Voordelen SafetyNet Trampoline: Nadelen SafetyNet Trampoline:

Voordelen ingraven trampoline

Nadelen ingraven trampoline

tweedehands laptop - bieber tattoo - anti stress tips - webwinkel starten - vouwfiets kopen - haaruitval stress - wellness weekend
 webdesign