WWW.TRAMPOLINE-KOPEN.TOPLINK.BE
trampoline bounce board bounce boards trampoline wakeboard trampoline snowboard trampoline springen snowboards trampolinespringen wakeboards trampolinespringen bounce boards bounce board trampoline bounce board merken
Home > Trampoline Bounce Board

Trampoline - Bounce Boards

De Bounce Board geeft het trampoline springen een extra dimensie. De BounceBoard is ontworpen voor leeftijd 8-25 jaar oud, maar ook oudere gebruikers zullen van de Bounce Board genieten.

De Bounce Board of Trixx Board is vervaardigd uit sterk en flexibel closed cell schuimrubber met een groot schok absorbtie vermogen. Het Bounce Board is heel licht en buigzaam. Een degelijk bounceboard zorgt er voor dat uw trampoline niet beschadigd wordt en dat men niet uitschuift op het springdoek.

De Bounce Board is uitstekend geschikt voor het oefenen van snowboard, wakeboard en skateboard moves.

Bounce Boards kunnen ook op watertrampolines gebruikt worden.

De Bounce Board is een sensatie voor iedereen die geniet van skateboarden, snowboarden of wakeboarden! Nu oefen je al je boardmoves op je trampoline! Het is een geweldige manier voor iedereen die graag een boardsport beoefent en zijn vaardigheden wil aanscherpen.

trampoline springen snowboard trampoline bounce boards

Een Bounce Board voor stunts op de trampoline. Het trampolinespringen krijgt een extra toepassing met de Bounce Boards.

tweedehands laptop - bieber tattoo - anti stress tips - webwinkel starten - vouwfiets kopen - haaruitval stress - wellness weekend
 webdesign